Προφίλ

Σας καλωσορίζουμε στo Ξενοδοχείο «Kalderimi Hotel» και στο όμορφο νησί της Αστυπάλαιας. Χτισμένο σε μία ήσυχη πλαγιά, μόλις 5 λεπτά από τη Χώρα, σας υπόσχεται αξέχαστες διακοπές!

Στα άνετα ενοικιαζόμενα δωμάτια - κατοικίες, η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης (πέτρα και ξύλο), τα οποία δημιουργούν ένα χαλαρωτικό και καλοκαιρινό περιβάλλον για να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Αστυπάλαια και να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Το «Kalderimi Hotel» στην Αστυπάλαια είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν τις ημέρες των διακοπών τους σ’ ένα ήρεμο και ποιοτικό περιβάλλον, να χαρούν τις καλύτερες παραλίες, να γνωρίσουν την ιστορία και να εξερευνήσουν τον φυσικό πλούτο του νησιού. Είναι, επίσης, μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες, καθώς προσφέρει ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον στους μικρούς επισκέπτες της. Είναι, όμως, και ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να περάσουν ένα ρομαντικό και αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος.

Καλώς ήρθατε, λοιπόν, σ’ έναν τόπο όπου ο πεντακάθαρος γαλανός ουρανός συναντά τη θάλασσα. Εκεί όπου η γραφική Χώρα με το επιβλητικό «Κάστρο» συμπληρώνει το ονειρεμένο κάδρο των διακοπών σας.